ME & The Now Dimension

Wat is actueel ...  

Flyers/folders bekijken of downloaden:

- Dag-workshop "Zielenportretten schilderen" - ME & The Now Dimension
- Weekend workshop "Delen en uitwisselen met elkaar en samen groeien" - De Lichtcirkel & ME
- "Wees jezelf - Leren werken vanuit passie" - De Lichtcirkel Ellen Schouten (Sombroek)

Inhoud:

- 21 OKTOBER 2012| Dag-workshop "Zielenportretten schilderen" in de praktijk De Lichtcirkel te Hoorn, lees meer ...

- NIEUW - Een Persoonlijke Boodschap aanvragen? lees meer ...
- Onze nieuwste Zielenportretten en Schilderijen (update 8.8.2009), lees meer ...
- Enkele foto's van ME en de schilderworkshops (update 8.8.2009), lees meer ...
- De workshops zijn in volle gang, lees meer ...Dag workshop "Zielenportretten schilderen" op 21 OKTOBER 2012
in praktijkruimte De Lichtcirkel, Holenweg 4, Kamer 107, 1624 PB HOORN


De succesvolle dag-workshop "Zielenportretten schilderen" staat weer gepland. Voor iedereen die deze nog niet eerder heeft ervaren OF voor diegene die deze ervaring opnieuw wil aangaan.

De bewegingen van energieŽn zijn niet vanzelfsprekend voor iedereen zichtbaar en voelbaar, maar haar bewegingen en uitwisselingen zijn wel altijd aanwezig. Door voor een vorm te kiezen, in dit geval het schilderen van een eigen zielenportret, zullen deze bewegingen juist wel zichtbaar worden. Deze zichtbaarheid zal bijdragen aan uw persoonlijke inzichten op het spirituele vlak. Inzicht geven in uw leven van dit moment, uw eigen energie en de energieŽn van anderen die u wellicht beÔnvloeden. Een zielenportret is een afbeelding van de energie die u zelf neerzet in het moment. Want U bent zelf de schepper.

Deze dag workshop is in hoofdlijnen opgebouwd uit twee delen. De ochtend voor het schilderen en de middag voor het uitwisselen en delen van onze ervaringen. Er zal voldoende gelegenheid zijn voor de duiding van uw zielenportret die door uzelf is gemaakt. Sommige mensen vragen ons, wat kunnen we verwachten bij een workshop als deze? We geven geen schilderles, geen onderricht in technieken en gebruik van materialen. Wel gaan we heerlijk creatief bezig zijn, we gaan daarbij gebruik maken van energie stromingen, eventueel gaan we ervaren waar we nog geblokkeerd zijn om ons zelf (creatief) te kunnen uiten. Een ervaring als deze kan u nieuwe inzichten geven die u zeker van pas zullen komen in uw dagelijkse leven.

Op zondag 21 oktober 2012.
De workshop is van 10.00 - 16.00 uur en uw bijdrage is Ä 65,=
Een dag workshop, inclusief eenvoudige lunch, cursus materiaal en duiding, begeleid door Ellen Schouten (Sombroek) en Mirjam Koster.
(Nieuw) Een Persoonlijke Boodschap aanvragen?
Ontvang uw persoonlijke boodschap per post voor Ä17,50 inclusief porto kosten.


Een doorgeving speciaal voor jou ...
Zomaar .... of omdat je het even nodig hebt. Wat is het toch fijn om een persoonlijke boodschap te mogen ontvangen. Even een berichtje van iemand die over is of gewoon een bevestiging dat je het goed doet of dat je goed bent zoals je bent. Doorgevingen die gaan over jou. Jouw spirituele groei proces .... Jouw leven en jouw doel op aarde ...

Klik hier voor meer info >>>


Onze aller nieuwste zielenportretten vind u hieronder afgebeeld ...

update 3-9-2012 -
Klik op de onderstaande afbeelding om alle zielenportretten te bekijken, hiervoor wordt een nieuwe pagina geopend.


ME zomer 2009
Wat een inspiratie ...


Die mensen die inmiddels de schilderworkshops hebben bijgewoond, zullen waarschijnlijk kunnen begrijpen hoe onze zielenportretten ontstaan. Vanuit een ware samenwerking. De een inspireert de ander ... het beeld vertelt ons wat te doen. In de praktijkruimte van Ellen hangen geregeld onze schilderijen, om te drogen maar ook voor ons zelf om ze goed te kunnen observeren. Ze veranderen iedere keer weer, zodra we weer gaan schilderen en ze zijn pas af, als zowel Ellen als Mirjam voelen dat ze werkelijk af zijn. Zodoende zijn alleen die zielenportretten te koop die haar laatste behandelingen hebben ondergaan. Ehhh ... kunt u het nog volgen?ME - het schilderen en de workshops

update 3-9-2012 -
Klik op de onderstaande afbeelding om alle afbeeldingen te bekijken, hiervoor wordt een nieuwe pagina geopend.

Life

'n Kijkje bij de workshops

De workshops in aktie, zo waar en hoe verrassend ...


Wat roept een proces in ons op? Het mooie van intuitief schilderen, is dat dat wat IS, vorm gegeven wordt. Het zijn moment opnames en een expressie van NU, dat voor jou zichtbaar wordt in een vorm als, waar sta jij, wie ben jij? Hoeveel invloed heeft de omgeving op jou, maar ook hoeveel invloed heeft onze omgeving op ons en hebben wij zelf invloed op onze omgeving. Ja, dit alles is wat in deze workshop zichtbaar kan worden. Zo zijn deze workshops ingericht.

Hoe spannend is het om als onervaren kunstschilder voor een WIT doek te staan. Wat gaat er door je heen, hoe groot is de uitdaging om dit grote witte vlak in te vullen. Je mag kiezen uit een eigenformaat doek, van groot tot klein. Mischien wat gespannen en onwennig breng je de eerste klodders verf aan. Oh ... hoe nieuw is nieuw ... kun jij dit wel? Je zal merken dat je na enkele minuten jezelf zal hervatten. Je raakt in de "stroom" van het plezier om "samen" te schilderen. Alles zal steeds gemakkelijker gaan.

Helaas kunnen we je niet alles vertellen als je nog geen workshop hebt bijgewoont, want hierdoor zou nu net een belangrijk stukje wegvallen. Precies dat stukje waarvoor je JUIST zou komen om te ervaren. Vandaar dat wij gekozen hebben voor het onderstaande beeld verhaal. Het is werkelijk wonderschoon om te zien, hoe zichtbaar JIJ wordt in het geschilderde zielenportret.

Me & The Now Dimension | Mirjam Koster & Ellen Schouten (Sombroek) | www.thenowdimension.nl email | Home