ME & The Now Dimension

                 ME, zijn Mirjam Koster en Ellen Schouten

Laat ME u voorstellen aan Ellen Schouten (Sombroek)

Ellen is een geweldig lief mens en we horen haar graag lachen. Of Giechelen is het eigenlijk meer, nou ja ... ik bedoel eigenlijk, je kan er niet omheen om mee te gaan lachen.

Ellen heeft haar eigen alternatieve praktijk in de gemeente Hoorn (Noord-Holland), Holenweg 4, waar zij vele mensen begeleid in hun transformatie processen. Omdat ik het mag omschrijven, zou ik het willen uitleggen als dat zij de mensen wijst op hun eigen kwaliteiten. Ze rijkt op deze wijze vele mensen handvatten aan, waarmee ze hen letterlijk in hun eigen kracht zet. Het mooie van deze werkwijze is, dat iedereen hierdoor zijn eigen ontwikkelingstempo volgt, maar vooral ook, dat het eigen verworven vaardigheden worden. Hierdoor kom je als het ware stevig in je eigen leven te staan en heb je geen hulp van buiten meer nodig.

Op creatieve wijze biedt zij een diversiteit aan mogelijkheden aan, zodat er voor iedereen zeker een passende vorm is om zich bij thuis te voelen. Juist omdat de werkvormen zijn gericht op eigen ontwikkeling, ontwikkel je je als groep. De groep draagt je als het ware door je eigen proces heen. Het zijn vaak onze herkenningen van levenssituaties en persoonlijke probleempjes die maken dat er een enorme harmonie binnen de groep ontstaat.

Vele gedichten heeft Ellen geschreven, waarvan u een groot gedeelte kunt lezen op haar website www.lichtcirkel.org. Ellen, heeft haar eerste gedichten bundel! Het is een sierraad voor ieder huishouden.

Wat ik al zei, Ellen heeft inmiddels al zoveel tot stand gebracht en vele lezingen gegeven. Veel teksten van haar lezingen kunt u nalezen op haar website www.lichtcirkel.org onder het kopje "Nieuwe Tijd". En ja, natuurlijk zijn deze teksten op een specifiek moment geschreven, maar juist omdat we allemaal verschillend onze processen doorlopen, zijn alle teksten vandaag van toepassing. Hoe gek het wellicht ook klinkt, maar we lopen nu eenmaal verschillend van elkaar, maar uiteindelijk zullen we allemaal alle processen hebben doorlopen. Een talrijke keuze aan verhalen over uiteenlopende "uit het leven gegrepen" situaties en vraagstukken.

Lieve Ellen, ik mag namens vele mensen zeggen: "We houden van je!" Mirjam.


Laat ME u voorstellen aan Mirjam Koster.

Mirjam is een uiterst creatief en geÔnspireerd persoon, die al haar leven lang bezig is met kunst uiten in vele verschillende vormen. Mirjam kan alles wat ze wil en voelt vormgeven op een uiterst speciale en gevoelige manier. Alleen al het ontdekken dat je op een verschillende manier naar dingen kunt kijken, door te vertellen wat ik waarneem en wat zij waarneemt op een zelfde moment heeft gemaakt dat we juist, door deze verschillen die we op een zelfde moment ervaren, eenheid kunnen creŽren in de schilderijen die wij allemaal samen hebben geschilderd.

Het neerzetten van verschillende creatieve vormen uit zich ook in het neerzetten van spirituele concerten, juist Ėdie- concerten organiseren die Mirjam aanspreken recht in het hart. Ook schrijft ze iedere maand over de verschillende vormen van muziek in Spiegelbeeld.

Het giechelen waar Mirjam over sprak in het stukje waarin ze ME voorstelt, wordt zeker aangewakkerd door de soms vreemde en afwijkende manier en ideeŽn die Mirjam heeft over bepaalde zaken en kunst, waardoor er weer steeds nieuwe ideeŽn in mezelf en Mirjam opborrelen en ontstaan. Nog enkelen daarvan wachten op de juiste tijd maar zullen verrassend zijn ....

Mirjam, verbazingwekkend vind ik de onuitputtelijke energie die je neerzet wanneer je werkelijk voor iets gaat. Ik hoop dat we met heel veel liefde en respect voor elkaar en de mensen die op ons pad komen, nog veel mogen neerzetten en dat de liefde en harmonie die we willen neerzetten en uitbeelden met de schilderijen voelbaar zal zijn op de plaatsen waar ze zullen mogen hangen. Veel liefs, Ellen.

Een andere en vooral muzikale website van Mirjam, The ART of Living | Events to Experience, kunt u vinden op www.spiritueleWEBagenda.nl.


Me & The Now Dimension | Mirjam Koster & Ellen Schouten | www.thenowdimension.nl email | Home